Start kanálu Barrandov News je na spadnutí, televize spustila promo a omylem ukázala své logo

28. říjen 2018

Stanice má nabídnout řadu pořadu s šéfem Barrandova Jaromírem Soukupem i původní formáty jeho televizní rodiny. V databázi ochranných známek se mezitím objevila novinka Interview Jaromíra Soukupa.

V pondělí 29. října by měla mediální skupina Empresa Media, která patří mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi, spustit svůj avizovaný zpravodajský a publicistický kanál Barrandov News. Vyplývá to z upoutávek, které se objevují na stanici Barrandov Family. Tu má tato televize nahradit. Zatímco pořady vysílané do konce tohoto týdne, tedy do dneška 28. října, jsou označovány původními upoutávkami, pondělní formáty a následující dny už jsou opatřeny komentářem Barrandov News a doplněny odpovídající grafikou.

Souhlas se změnou názvu z Barrandov Family na Barrandov News získala jedna ze Soukupových firem již v polovině letošního roku, k registraci odpovídající ochranné známky došlo na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) v září. V sobotu již bylo v době od 21.40 do 23.40 vysíláno chybně logo nového kanálu, které používalo tradiční kombinaci barev bílá a magenta. Barrandov News mají na příští týden naplánovanou řadu pořadů s Jaromírem Soukupem, ale také několik původních formátů TV Barrandov. Společnost Barrandov Televizní Studio mezitím registruje u ÚPV novou ochrannou známku Interview Jaromíra Soukupa.

Logo Barrandov News se objevilo na obrazovce stanice Barrandov Family v sobotu večer a s přestávkami zde vydrželo přibližně dvě hodiny
autor: lukpo
Spustit audio

Související