Švýcarská novinka James FM slibuje návrat do dobrých časů, vyzkoušejte ji

29. listopad 2017

Vzhledem k tomu, že internetový stream na webových stránkách stanice neuplatňuje geoblokaci, mohou si ho naladit například i zájemci z České republiky.

Švýcarský digitální rozhlasový éter obohatila nová rozhlasová stanice James FM. Její motto „Good Times Only“ („Pouze dobré chvíle“) slibuje mnohé. Posluchače má naladit do příjemné nálady a pohody a naopak jim nechce vnucovat agresivní melodie. Na novinku, která je určena zejména pro distribuci z vysílačů ve středním Švýcarsku, upozornil portál DAB Swiss. James FM nabídne populární melodické písně a pozitivem má být i široký seznam hraných skladeb.

Vzhledem k tomu, že internetový stream na webových stránkách stanice neuplatňuje geoblokaci, mohou si ho naladit například i zájemci z České republiky, Slovenska, případně kterékoliv dalšího koutu světa. James FM je nepřerušovaný proud hudby, což ocení právě posluchač, který nechce být obtěžován zbytečnými reklamami a mluveným slovem. Pokud vás zaujme některá z hraných skladeb, je vám k dispozici v rámci záložky Playlist. Stanice James FM je ve Švýcarsku například dostupná i v kabelových sítích Swisscom nebo UPC.

autor: lukpo
Spustit audio