T-Mobile TV bez problematické jazykové stopy u tematického kanálu Ginx

29. srpen 2019

Zákazníci IPTV služby T-Mobile TV, kteří tak měli zvolené české audio, automaticky neslyšeli na stanici Ginx TV žádný zvuk. Lokalizaci programu by mohlo ovlivnit případné rozšíření mezi další operátory.

Telekomunikační operátor T-Mobile odstranil v uplynulých dnech ve své IPTV platformě jednu ze dvou jazykových stop u tematického kanálu Ginx TV. Jedná se konkrétně o audio kanál označený jako CS. Jazyková stopa mohla v divákovi vyvolat dojem, že stanice vysílá v češtině, ale nebylo tomu tak. Ještě před několika týdny se na CS stopě vysílalo pouze anglické audio, za poslední dobu ale umlklo.

Zákazníci IPTV služby T-Mobile TV, kteří tak měli zvolené české audio, automaticky neslyšeli na stanici Ginx TV žádný zvuk. Divák si musel manuálně přepnout na anglickou jazykovou stopu. Podle informací portálu Digitální rádio není případná česká lokalizace tohoto tematického programu na stole. Situaci by případně mohlo změnit větší rozšíření stanice mezi operátory placených služeb. Kanál je k dispozici v SD i HD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související