T-Mobile TV nabízí v internetové verzi další tři programy ve vysokém rozlišení

11. říjen 2022, aktualizováno

Společnost T-Mobile zpřístupnila klientům své internetové televize ve vysokém rozlišení nově i zpravodajskou televizi TA3, dětskou Rik TV a sportovní FightBox. Všechny zmíněné kanály už v nabídce operátora byly, zákazníci je měli ovšem k dispozici pouze ve standardní kvalitě. Dva ze tří programů jsou určené primárně slovenským divákům.

Změny v T-Mobile TV jsou často promítnutím toho, co se děje s programovou nabídkou společnosti Slovak Telekom. Oba operátoři úzce spolupracují nejen díky stejnému vlastníkovi, ale také díky technické propojenosti. Není tak příliš velkým překvapením, že právě dva ze tří programů, které jsou nově k dispozici ve formátu HD, uvítá primárně slovenský divák. FightBox naopak lokalizován není, k dispozici je v angličtině.

Ačkoliv lze chápat navýšení programů v HD formátu rozhodně jako pozitivní krok, v celkovém pohledu existuje celá řada stanic, u kterých by T-Mobile mohl realizovat stejný postup. Zabrousit můžeme například do kategorie filmových programů, kde FilmBox, FilmBox Stars, ale například i stanice Cartoon Network a Boomerang nebo Paramout Network jsou k dispozici pouze ve standardním formátu, dále jde například o tematické klony Discovery.

autor: lukpo
Spustit audio

Související