T-Mobile TV odstranila z nabídky kvůli nízké sledovanosti další kanál

3. leden 2018

Jedná se o zpravodajskou stanici, která byla dostupná hned ve dvou verzích. Klienti tak de facto o tento program nepřichází.

Z nabídky T-Mobile TV, IP televize operátora T-Mobile, zmizela francouzská verze zpravodajského kanálu France 24. V oficiálním vyjádření pro web Digitální rádio to potvrdila přímo tato firma. „France 24 jsme vyřadili stejně jako 3sat kvůli nízké sledovanosti a malému zájmu našich zákazníků,“ uvedl v oficiálním stanovisku operátora Tomáš Leixner z tiskového oddělení. V nabídce nadále zůstává anglicko-jazyčná verze této stanice.

Zpravodajský kanálů má T-Mobile TV ve své nabídce celou řadu. Namátkou můžeme jmenovat například ČT 24, TA3, Euronews, CNBC, BBC World News, CNN International nebo Bloomberg. Na rozdíl například od kabelového operátora UPC má T-Mobile v nabídce své IP televize ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) pouze zpravodajský kanál České televize. Jedním z posledních zařazených programů do nabídky je Epic Drama, nová stanice společnosti Viasat World. K dispozici je zákazníkům v lokalizované podobě, se zpětným zhlédnutím a v HD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio