T-Mobile TV zařadila od května do nabídky třináct nových stanic

2. květen 2016

Sám T-Mobile avizoval, že službu spouští s pokorou. V nabídce v tuto chvíli chybí například programy společnosti Discovery Networks.

Nová IPTV služba T-Mobile TV rozšířila od 1. května svou nabídku o třináct dalších televizních stanic. Jde o programy z rodiny společnosti AMC International – Central Europe a MTG. Co se týká konkrétních kanálů, jde o Film+, AMC, Sport 1, Sport 2, Extreme Sports, Megamax, Spektrum, Spektrum HD, Spektrum Home, TV Paprika, Viasat Explorer, Viasat History a Viasat Nature. Tyto programy, s výjimkou Viasatů, už služba obsahovala na konci března, před svým ostrým startem je ovšem stáhla. Dá se tedy předpokládat, že provozovatel neměl dořešenou s AMC distribuční smlouvu.

Sám T-Mobile avizoval, že službu spouští s pokorou. V nabídce v tuto chvíli chybí například programy společnosti Discovery Networks. Na druhou stranu, operátor má k dispozici některé stanice, kterými konkurence nedisponuje. Na rozdíl od O2TV jsou zde šířeny například kanály společnosti HBO Europe kompletně ve vysokém rozlišení (HDTV), tedy HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD. V budoucnu by T-Mobile mohl nabídnout i některé exkluzivní programy. Na Slovensku má k dispozici služba Magio dětskou stanici Ťuki. Konkurenční O2TV jako jediná disponuje programem O2 Sport.

autor: lukpo
Spustit audio