T-Mobile TV získala za druhý kvartál přes deset tisíc nových zákazníků

9. srpen 2019

Většina klientů si u operátora platí IPTV verzi, satelitní varianta je v menšině. Operátor má v nabídce exkluzivně lokalizovanou verzi dokumentárního kanálu BBC Earth, od dnešního dne mohou zákazníci sledovat stejně jako v Digi TV a O2 TV novou tematickou televizi Premier Sport.

V druhém kvartálu letošního roku se podařilo společnosti T-Mobile získat pro svou televizní platformu přes deset tisíc nových zákazníků. Vyplývá to z hospodářských výsledků, které firma zveřejnila ve čtvrtek. Zatímco na konci března měla T-Mobile TV, která je k dispozici jak v IPTV tak i satelitní verzi, 101 tisíc klientů, se závěrem června to bylo 113 tisíc. Nejpopulárnějším prvkem IP varianty je pochopitelně zpětné zhlédnutí.

Firma v rámci hospodářských výsledků neuvedla, kolik klientů si platí satelitní a kolik IPTV verzi. Operátor však už dříve na setkání s novináři informoval, že výrazná většina klientů je připojena k T-Mobile TV přes internet. Satelitní variantu mělo koncem loňského roku řádově pouze několik tisíc klientů. T-Mobile TV nabízí jako jediná služba na trhu lokalizovanou verzi dokumentární stanice BBC Earth, v nabídce jsou i kanály Digi Sport a od dnešního dne i Premier Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související