T-Mobile překročil se svou televizí hranici sta tisíc zákazníků

9. květen 2019

V posledních měsících získala služba T-Mobile TV desítky tisíc nových klientů. T-Mobile jako první uvedl na náš trh koncem loňského roku lokalizovanou verzi dokumentárního kanálu BBC.

Společnosti T-Mobile se daří postupně navyšovat počet zákazníků své satelitní a internetové televize. Platforma T-Mobile TV překročila historicky poprvé hranici sta tisíc klientů. Stalo se tak v prvním kvartálu letošního roku. Firma to dnes oznámila v rámci hospodářských výsledků. Na konci března měla T-Mobile TV 101 tisíc zákazníků, 54 tisíc z nich si službu pořídilo za posledních dvanáct měsíců. Nejvíce si oblíbili klienti T-Mobile TV funkci zpětného zhlédnutí.

„Naším dlouhodobým cílem je stát se první volbou pro všechny využívající mobilní a fixní služby, IPTV a také chytré technologie,“ uvedl Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku. Díky spolupráci se sesterským Slovak Telekomem přivedla firma v minulém roce na trh jako první lokalizovanou verzi dokumentárního kanálu BBC Earth a má na ni několikaletou exkluzivitu. Jde o vůbec první stanici pod hlavičkou BBC dostupnou u nás v češtině.

autor: lukpo
Spustit audio

Související