T-Mobile vylepšuje svojí mobilní televizi, nabídne nové funkce a offline sledování

11. listopad 2019

Uživatel najde v mobilní aplikaci kromě svých nahrávek i filmovou videotéku, bude si moci vytvořit seznam oblíbených stanic a využít také funkcí, na něž je zvyklý u klasické IPTV verze.

Mobilní televizi společnosti T-Mobile čeká od zítřka inovace. Uživatelé se mohou těšit na vylepšené prostředí služby, zároveň bude možné nahrávky doposud dostupné pouze v IPTV verzi najít právě zde. V rámci migrace na novou verzi T-Mobile TV GO by uživatelé neměli v nadcházejících 24 hodinách pořizovat nové nahrávky, protože by mohlo dojít k jejich ztrátě. K odvysílaným pořadům se bude moci uživatel vrátit ve formě zpětného zhlédnutí.

Migrace se v tuto chvíli týká uživatelů, kteří mají pouze samostatnou službu T-Mobile Mobilní televize a uživatelů satelitní televize, ke které mají k dispozici automaticky i mobilní televizi. Stávající zákazníky IPTV, kteří mají mobilní televizi ke službě jako doplněk, čeká migrace na začátku příštího roku.

Nové označení pro mobilní televizi T-Mobile nebylo zvolen náhodou. V rámci skupiny Deutsche Telekom už funguje služba prakticky totožné podoby na sousedním Slovensku, a to pod názvem Magio GO. Uživatel najde v mobilní aplikaci kromě svých nahrávek i filmovou videotéku, bude si moci vytvořit seznam oblíbených stanic a využít také funkcí, na něž je zvyklý u klasické IPTV verze. T-Mobile TV GO umožní i sledování pořadů v režimu offline.

autor: lukpo
Spustit audio

Související