Taneční festival Tomorrowland plánuje spustit své digitální rádio v dalších evropských zemích

4. březen 2021

Rozhlasová stanice One World Radio, která je přímo spjata s prestižním světovým tanečním festivalem Tomorrowland, plánuje expanzi do dalších evropských zemí. Pořadatelé festivalu o tom informovali při příležitosti znovuspuštění programu ve Flandrech a Bruselu.

Ohledně expanze projektu One World Radio se toho ví zatím minimum. Organizátoři pouze informovali, že k tomuto rozhodnutí je vedlo nařízení Evropské komise o implementaci digitálních tunerů do všech nových vozů v členských státech EU. Poslech digitálního rozhlasu DAB+ tak čeká nejen ve Flandrech, ale i zbytku Evropy zlatá budoucnost. One World Radio slaví své druhé výročí v DAB+ a prostřednictvím on-line vysílání si mohou tuto speciální stanici naladit zájemci po celém světě včetně České republiky.

One World Radio bylo původně zamýšleno jako dočasná stanice, jejíž program později přešel v plnohodnotné vysílání. Program je určen pro všechny milovníky taneční hudby napříč žánry. Posluchači zde mohou slyšet sety od světových dýdžejů, nechybí nejnovější a nejžádanější taneční hity. Programové schéma a hudební playlist je přizpůsoben denní době, zachováno však zůstává vysílání v režimu 24/7, tedy 24 hodin, 7 dní v týdnu. Obsah stanice vytváří přímo tým festivalu Tomorrowland, s nímž je možné komunikovat on-line.

autor: lukpo
Spustit audio

Související