TechniSat se v Německu spojil s veřejnoprávním rozhlasem, vytvořil dětskou verzi přijímače Digitradio 1

15. červenec 2020

Pro oba subjekty jde tak o skvělou propagaci této technologie. TechniSat získal pod svou hlavičku silného partnera, WDR naopak vlastní přijímač dětské stanice.

Německá společnost TechniSat a veřejnoprávní rozhlas WDR patřící pod ARD se spojily v rámci propagace digitálního rádia DAB+ a vytvořili speciální verzi přijímače Digitradio 1 ve verzi „Die Sendung mit der Maus zum Hören“. Pro oba subjekty jde tak o skvělou propagaci této technologie. TechniSat získal pod svou hlavičku silného partnera, WDR naopak vlastní přijímač dětské stanice, která je dostupná exkluzivně pozemní cestou právě na platformě DAB+.

V rámci nové aktivity vytvořil TechniSat i speciální webovou stránku, která nový přijímač představuje. Posluchači se tu mimo jiné dozvědí o tom, co digitální rádio DAB+ je, jaké přináší výhody, a že produkt je přirozeně „Made in Germany“. tedy vyroben v Německu. Naši západní sousedé si na této skutečnosti velmi zakládají. Jak u těchto přijímačů z limitovaných edic bývá, Digitradio 1 v této verzi dostalo i speciální tlačítko, které okamžitě zájemce přepne na vysílání dětského okruhu WDR.

autor: lukpo
Spustit audio

Související