Technologická stanice TecTime TV ukončila vysílání, provozovatel je v úpadku

9. leden 2017

„Vážení diváci, je to tady. Máme černou obrazovku. Stávající situace nás netěší, ale okolnosti si to vyžadují,“ oznámil na sociální síti majitel televize Christian Maß.

Provozovatele německé stanice TecTime TV, která se věnovala technice a technologiím, trápí existenční potíže. Televize přerušila od Nového roku vysílání na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně. Provozovatel kanálu, jenž si získal oblibu v průběhu let i u českých a slovenských diváků zajímající se o digitální příjem, oznámil, že firma je v úpadku. TecTime TV byla známá dříve coby DrDish TV. Stanice byla vysílána na celé Evropy bez kódování.

„Vážení diváci, je to tady. Máme černou obrazovku. Stávající situace nás netěší, ale okolnosti si to vyžadují. Po přibližně dvaadvaceti letech musí TecTime TV/Dr. Dish poprvé přerušit své vysílání. Tvrdě pracujeme na tom, abychom se mohli vrátit na vaše televizní obrazovky. Mezitím bychom chtěli poděkovat celému týmu, především těm, kteří nám v posledních týdnech pomáhali. Poděkování patří i vám, divákům,“ poděkoval na sociální síti Facebook šéf a majitel televize Christian Maß známý právě coby Dr.Dish.

autor: lukpo
Spustit audio