Televize Galerie zahájila vysílání, půjde o další teleshoppingovou buňku EZO TV

14. listopad 2018

V ranních hodinách stanice vysílala reklamní blok známý z TV Barrandov a jejích tematických klonů. Program je dostupný v Regionální síti 7, jeho obrazová kvalita je nízká.

V průběhu dnešního dne zahájila vysílání nová teleshoppingová televize Galerie. Program je k dispozici výhradně v Regionální síti 7 společnosti Progress Digital. Vzhledem k zaměření programu by bylo spíše překvapivé, pokud by se stanici snažil zařadit některý další z operátorů. V ranním vysílání nové televize, která má udělenou licenci pro regionální vysílání, běžel známý teleshoppingový blok Klenot TV, který byl již dlouhodobě k vidění na stanicích TV Barrandov.

Potvrzuje se tak skutečnost, že televize Galerie bude bohužel další televizní stanicí, která prakticky nemá divákovi co nabídnout, ale snaží se pouze prodat zboží přes divákovu obrazovku. Kanály podobnému typu fungují ale prakticky všude v zahraničí, jmenovat můžeme Německo, Rakousko, Švýcarsko a v hojné míře se programy tohoto typu vyskytují také v Itálii. Webová prezentace www.tvgalerie24.cz, která je prozatím ve výstavbě, potvrzuje, že projekt je v reálu napojen na provozovatele teleshoppingových formátů EZO TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související