Televize Nova láká přes červené tlačítko HbbTV na konkrétní tituly, sází i na slovenský seriál

6. květen 2020

Bezplatný videoarchiv je teď hlavním lákadlem komerční televize na platformě HbbTV. K dispozici jsou v rámci něho například Oteckovia nebo dětský seriál Tlapkova patrola.

Televize Nova začala v poslední době aktivně lákat na svůj bezplatný on-line videoarchiv Nova Plus. Využívá k tomu technologii hybridního vysílání HbbTV známou spíše pod označením červené tlačítko. V menu televize, které mohou využívat majitelé televizorů a set-top boxů s podporou dané technologie, jež jsou připojené k internetu, se objevily v uplynulých dnech položky Oteckovia (seriál sesterské TV Markíza) a dětská Tlapkova patrola.

Virtuální červené tlačítko je aktuálně využíváno například pro lákání na tituly, jako je kuchařská show Masterchef nebo právě Tlapkova patrola. Pozorní diváci si mohli také všimnout, že již v uplynulých týdnech Nova uvedla speciální grafiku, která diváky odkazovala na bonusový materiál k pěvecké soutěži SuperStar. Redakce portálu Digitální rádio doporučuje sledovat bezplatné vysílání TV Nova v rámci DVB-T multiplexu 24. Obrazová kvalita stanice je zde ze všech sítí nejlepší.

autor: lukpo
Spustit audio

Související