Televize Nova vylepšila svůj bezplatný archiv na platformě HbbTV

17. červenec 2019

Menu obsahuje v současné době dvě, respektive tři položky. Těmi hlavními jsou Úvod a Pořady, doplňkovou funkcí je pak Hledání. Nova se inspiruje videotékami, které jsou v současné době trendy.

Mediální skupina Nova přišla u svých kanálů s vylepšením bezplatného archivu Nova Plus, který je dostupný na platformě HbbTV. Divák tedy potřebuje přijímač – televizor nebo set-top box – s podporou této technologie a připojení k internetu. Změna je patrná hned na první pohled. Pod označením pořady, kde se archiv skrývá, už nejsou k vidění jednotlivé formáty skupiny, ale vše se schovalo do menu, které je součástí právě této položky.

Menu obsahuje v současné době dvě, respektive tři položky. Těmi hlavními jsou Úvod a Pořady, doplňkovou funkcí je pak Hledání. Nova se inspiruje videotékami, které jsou v současné době trendy, jako je například Netflix nebo HBO GO, a přichází s kategoriemi Nejzajímavější, Poslední díly, Celé díly nebo Doporučujeme. Každý díl má po rozkliknutí na dálkovém ovladači i detailní popisek a další informace. Nedávno prošlo podobnou proměnou i iVysílání ČT.

autor: lukpo
Spustit audio

Související