Televize od Seznamu se začala chovat na hybridních přijímačích jako klasická stanice

20. září 2016

Kromě klasické obrazovky je možné pořady internetové televize Stream.cz sledovat také na webu, případně v mobilních aplikacích.

Programová předvolba Seznam TV, která je dostupná v multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, se začala chovat jako klasická televizní stanice. Podmínkou však je, aby měl uživatel přijímač (televizor, set-top-box) s podporou standardu HbbTV. Doposud byl stav takový, že pokud divák přepnul na programovou pozici Seznam TV, objevilo se mu menu, v rámci něhož se začala přehrávat první položka v řadě. Nově se pustí automaticky příspěvek sám a přehraje se rovnou v režimu celé obrazovky.

Pokud chce uživatel vyvolat menu Seznam TV, musí nejprve stisknout červené tlačítko, nebo v menu vybrat symbol ikonky domečku. Uživatel má k dispozici několik obrazových kvalit až do rozlišení Full HD, případně zapnutí/vypnutí titulků. Kromě klasické televizní obrazovky je možné pořady internetové televize Stream.cz sledovat také na webu, případně v mobilních aplikacích. Stream TV funguje od konce května letošního roku. Seznam.cz, který je jejím provozovatelem, už při jejím spuštění slíbil, že nový obsah bude postupně přibývat a aplikace se bude nadále vylepšovat.

autor: lukpo
Spustit audio