Televize Prima testuje pro majitele televizorů a set-top boxů s HbbTV novou verzi portálu iPrima

12. červen 2020

Nová podoba portálu má vertikální orientaci menu. Uživatelé v něm najdou položky, jako je Vyhledávání, Doporučujeme, Videopůjčovna, Pořady a seriály, Filmy, Nestihli jste v TV a Moje pořady. Jednu z předních pozic mezi vlastními pořady zaujímá česká verze stanice CNN.

Televize Prima spustila ve veřejném testu novou verzi svého videoportálu iPrima. K dispozici je pro majitele televizorů a set-top boxů s podporou technologie HbbTV, které jsou připojeny k internetu. Divák si může doplňkové aplikace vyvolat přes červené tlačítko na dálkovém ovladači. Nová verze videoarchivu je v tuto chvíli označena jako „iPrima BETA“ a je prozatím k dispozici pouze na hlavní Primě – v pozemním vysílání, na satelitu Astra 3B (Skylink) i v nabídce kabelové televize Vodafone.

Nová podoba portálu, kterou představují obrázky ve fotogalerii výše, má vertikální orientaci menu. Uživatelé v něm najdou položky, jako je Vyhledávání, Doporučujeme, Videopůjčovna, Pořady a seriály, Filmy, Nestihli jste v TV a Moje pořady. Stejně jako prostřednictvím ostatních komunikačních kanálů se snaží tlačit Prima svůj nejnovější tematický kanál, českou verzi zpravodajského kanálu CNN. Ten dostal v rámci kategorie „Nestihli jste v TV“ druhou pozici. Hlavním lákadlem je přitom ranní blok Nový den.

autor: lukpo
Spustit audio

Související