Televize Prima představila dvě nové hybridní hry, spojila je se seriály Temný kraj a Modrý kód

18. prosinec 2018

Puzzle a tetris si mohou diváci zahrát jednoduše přes dálkový ovladač. Potřebují pouze přijímač s podporou HbbTV připojený k internetu.

Hybridní vysílání televize Prima, které je dostupné pro přijímače s podporou technologie HbbTV připojené k internetu, se rozšířilo o puzzle a tetris. Vůbec poprvé je FTV Prima spojila s konkrétními pořady, jmenovitě seriály Temný kraj a Modrý kód. Obě novinky doplňují dosavadní karetní hru Solitaire a samostatný portál, v němž jsou aktuálně dostupné téměř tři desítky aplikací. Všechny hry je možné jednoduše ovládat pomocí dálkového ovladače.

Hybridní vysílání FTV Prima je dostupné na všech stanicích, které společnost provozuje, tedy na Primě, Primě Cool, Primě Love, Primě Zoom, Primě Max a Primě Krimi. Technologie je v tuto chvíli zapojená v pozemním vysílání, na satelitu i kabelových sítích. V případě terestrického šíření jde o DVB-T multiplexy 2 a 3 Českých Radiokomunikací, Přechodovou síť 12 ve standardu DVB-T2 téhož operátora, družici Astra 3B a nabídku UPC Česká republika.

autor: lukpo
Spustit audio

Související