Televize Prima spustila v hybridním vysílání sekci věnovanou kriminálkám

2. únor 2017

Původní tvorbu Primy zastupují seriály Temný kraj, Mordparta a V.I.P. vraždy, akvizice pak Komisař Rex a Vraždy v Midsomeru.

Společnost FTV Prima, která je provozovatelem kanálů pod hlavičkou Prima, spustila v nabídce hybridního vysílání HbbTV sekci věnovanou kriminálním seriálům. Novinku si mohou vyzkoušet všichni majitelé televizorů a set-top-boxů s podporou tohoto standardu, které jsou připojeny k internetu. V nabídce „Krimi seriály“ nejsou pouze původní formáty televize Prima, ale i některé akviziční pořady.

Původní tvorbu Primy zastupují seriály Temný kraj, Mordparta a V.I.P. vraždy, akvizice pak Komisař Rex a Vraždy v Midsomeru. Kromě aplikace Krimi seriály je v hybridním menu také kategorie věnovaná dětským divákům a obecná položka Pořady seriály, která zastřešuje veškerou tvorbu na stanicích FTV Prima. Hybridní vysílání je v České republice čím dál tím populárnější. Počet připojených televizí na trhu roste a postupně se zvyšuje i počet provozovatelů, kteří tuto technologii podporují.

autor: lukpo
Spustit audio