Televize Prima vypnula HbbTV aplikaci pro soutěž 1 proti všem, nahradila ji jiná

24. září 2018

Promo aplikace lákala na soutěž, která byla nejočekávanější novinkou Primy tohoto podzimu. Od soboty 13. října 1 proti všem zmizí z televizních obrazovek.

Nejočekávanější podzimní novinka televize Prima, soutěž 1 proti všem, nezmizí po nepříliš povzbudivých výsledcích sledovanosti nejen z vysílání komerční stanice, ale i z jejího hybridního menu. V televizorech a set-top boxech, které jsou připojené k internetu a podporují funkci HbbTV, už diváci v tuto chvíli nenajdou stejnojmennou promo aplikací zaměřenou na tuto soutěž. Prima ji nahradila reklamní novinkou Prima GO, na níž láká Iva Kubelková.

Aplikace Prima GO už byla spuštěna v průběhu minulého týdne, až nyní se ale dostala do HbbTV menu. Novinka obsahuje tři videa, která vysvětlují, jak Prima GO funguje. Ve všech třech je průvodkyní již zmiňovaná modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková. HbbTV menu komerční televize jinak zůstává beze změny. Diváci nadále mohou využívat videoarchivu iPrima v několika podobách, zahrát si hru Solitaire nebo zjistit aktuální předpověď počasí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související