Televize Seznam uvažuje o proměně aplikace dostupné v DVB-T multiplexu 3

30. leden 2018

Stávající hybridní aplikace funguje od roku 2016, kdy ji Seznam.cz představil jako svou novinku v multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting.

Televize Seznam, respektive její provozovatel, společnost Seznam.cz TV, uvažuje o změně podoby aplikace, která je aktuálně dostupná v multiplexu 3 Českých Radiokomunikací. Webu Digitální rádio to potvrdila mluvčí Seznam.cz Aneta Kapuciánová. „O nové podobě HbbTV aplikace uvažujeme. Rámcově bychom ji rádi měli hotovou do konce prvního pololetí letošního roku,“ sdělila naší redakci Kapuciánová.

Stávající hybridní aplikace funguje od roku 2016, kdy ji Seznam.cz představil jako svou novinku v multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Spouštěl ji však v době, kdy ještě zdaleka nebylo jasné, že odstartuje Televize Seznam. Jako její obsah se tak objevily pouze pořady z internetové televize Stream.cz, až později byly přidány například Seznam Zprávy nebo Šťastné pondělí, kterým provází Jindřich Šídlo. Portál Digitální rádio proto předpokládá, že HbbTV aplikace by v nové podobě lépe kopírovala stávající nabídku pořadů nového programu.

autor: lukpo
Spustit audio