Toggo Radio rozšiřuje po vstupu do celoplošného DAB+ v Německu moderovaný program

16. únor 2021

Stanice Toggo Radio určená rodinám a jejich dětem zařazuje do vysílání nově odpolední show. Posluchači se mohou těšit na řadu zajímavých informací a soutěží se zkušenou dvojicí moderátorů. Program je součástí celoplošné sítě Antenne Deutschland.

Rodinná a dětská rozhlasová stanice Toggo Radio rozšiřuje po vstupu do celoplošného vysílání DAB+ v sousedním Německu opět svůj moderovaný program. Tematický okruh, který tvoří provozovatel televizního kanálu Super RTL, po ranní show a zpravodajství přichází i s odpoledním vysíláním. Koncem roku 2020 dokonce Toggo Radio připravilo speciální čtyřiadvacetihodinový silvestrovský program, který oslavoval příchod Nového roku na každém místě naší planety. Stanice je součástí celoplošného multiplexu Antenne DE.

Nový programový blok stanice Toggo Radio se jmenuje „Vaše odpoledne“. Rodiče e jejich děti si ho mohou naladit každý všední den, tedy od pondělí do pátku, mezi 14:30 až 18:30. Posluchači se mohou těšit na „velkou přestávku“. Jonas Himmel známý z televizní Toggo Show a Beatrice Hoffmann (ex Antenne Düsseldorf) mají připravený bohatý program plný zajímavých informací a kontaktu s publikem včetně soutěží. Vedle stanice Toggo Radio jsou součástí multiplexu například Antenne Bayern, Rock Antenne, RTL Radio nebo Nostalgie.

autor: lukpo
Spustit audio

Související