Travel Channel na měsíc v nabídce bezplatné pozemní televize ze Slovenska

7. srpen 2018

Operátor Towercom upozornil, že cílem je nejen prezentovat možnosti televizního vysílání přes anténu, ale také zpestřit programovou nabídku v domácnostech.

Travel Channel se stal další tematickou stanicí, kterou pro diváky bezplatné pozemní televize zpřístupnil slovenský telekomunikační operátor Towercom. Na promo pozici vystřídal tamní dětskou televizi RiK. Travel Channel je běžně součástí nabídky Plustelka Viac, která je však dostupná pouze na některých slovenských vysílačích. Díky aktuálnímu stavu by mělo být možné zachytit tento dokumentární program i na omezeném území Moravy, případně Slezska.

Operátor Towercom upozornil, že cílem je nejen prezentovat možnosti televizního vysílání přes anténu, ale také zpestřit programovou nabídku v domácnostech. Svým divákům poskytovatelé postupně představují televizní kanály různých žánrů, a to bez jakéhokoli poplatku přímo v běžném vysílání. „Od září 2017 jsme tímto způsobem uvedli několik zajímavých stanic a plánujeme v této spolupráci pokračovat. Spolu s vysílateli chceme neustále vylepšovat nabídku pro naše zákazníky,“ uvedl generální ředitel Towercomu Ivan Peschl.

autor: lukpo
Spustit audio

Související