Ultra HD kanál Insight pronikl do nabídky televizorů LG

26. říjen 2018

Obsah aplikace je zpoplatněný, její část je ale divákům dostupná zdarma. Lineární kanál má v nabídce největší satelitní služba Skylink.

Aplikace Insight, která nabízí přístup k Ultra HD obsahu stejnojmenného kanálu známého z nabídky satelitní služby Skylink, je od tohoto týdne dostupná také v televizorech značky LG. Redakce portálu Digitální rádio ji nově zaregistrovala v modelové řadě z roku 2017 s operačním systémem WebOS. Dohodu s LG oznámil provozovatel kanálu v průběhu letošního berlínského veletrhu IFA. Přehrávání obsahu v UHD formátu je pochopitelně zpoplatněno, některé epizody si ale může majitel odpovídajícího televizoru přehrát zdarma.

„Partnerství v oblasti technologií jsou základním aspektem našeho podnikání. Jsme potěšeni, že ho nejnověji představujeme se společnosti LG Electronics. V úzké spolupráci s výrobci spotřební elektroniky můžeme vytvořit jednoduchou navigaci, která poskytuje přístup k nejkvalitnějšímu obsahu,“ uvedla koncem srpna Natalie Boot, ředitelka digitální divize Insight TV. „Velký zážitek ze sledování televize je klíčový a nedávná studie Ampere Analysis Report zdůrazňuje, že inteligentní televizory předstihly v tomto směru mobilní telefony,“ dodala.

autor: lukpo
Spustit audio

Související