V Česku je dostupná nově další zahraniční služba s videem na vyžádání

2. srpen 2016

Zájemci o zahraniční služby si u nás mohou legálně zaplatit bez lokalizace například Netflix, WWE Network nebo UFC Pass.

V České republice je zájemcům o video na vyžádání dostupná další zahraniční služba. BET Play začala u nás fungovat bez mediální pozornosti i upozornění od společnosti Axocom, která koncern Viacom v obou zemích bývalé federace zastupuje. Jak již z názvu služby vyplývá, nabízí obsah výhradně americké televizní stanice BET, a to za cenu v přepočtu (aktuálně) okolo 110 korun/měsíc. BET Play je bez lokální podpory, funguje pouze v angličtině.

Kromě pořadů a seriálů známých z této americké televize tu pochopitelně nechybí ani samotné předávání hudebních cen BET. Tuto značkou si mohou čeští fanoušci spojit s hvězdami jako jsou Beyoncé, Jay-Z, Alicia Keys, Rihanna, Christina Milian, Kanye West a řada dalších. Výhodou služby je zejména dostupnost pořadů v plné délce a žádné přerušování reklamou. K dispozici jsou například formáty Being Mary Jane, Zoe Ever After, Real Husbands of Hollywood a řada dalších. Aplikace Bet Play je k dispozici ke stažení v Google Play.

autor: lukpo
Spustit audio