V Německu odstartovala on-line platforma yesflix s videem na vyžádání pro křesťany

4. červenec 2019

yesflix je prozatím dostupný buďto on-line, případně jako aplikace pro mobilní telefony nebo tablety. V plánu je také vstup do prostředí takzvaných Smart TV, tedy televizorů připojených k internetu.

Netflix pro věřící. Právě takhle by se dala označit nová on-line videoplatforma yesflix, která odstartovala v sousedním Německu. Cílem nové služby je nabídnout divákům místo, kde budou k dispozici hodnotově orientované a nenásilné filmy a seriály. Za projektem stojí provozovatel známé německé křesťanské televize Bibel TV, kterou si mohou naladit zájemci prostřednictvím satelitu Astra, a to zcela zdarma ve standardní i vysoké kvalitě obrazu HD.

yesflix je prozatím dostupný buďto on-line, případně jako aplikace pro mobilní telefony nebo tablety. V plánu je také vstup do prostředí takzvaných Smart TV, tedy televizorů připojených k internetu. K dispozici jsou kategorie rodina, drama, romantika, komedie a dokument. Obsah portálu je bohatší než samotný obsah Bibel TV i databáze, která je k dispozici na jejím webu. Cílem služby yesflix je nabídnout poselství křesťanských hodnot na moderní platformě, kterou si současný mediální svět žádá.

autor: lukpo
Spustit audio

Související