Vánoce v O2TV: Videotéka HBO Kids a bezplatné vysílání FilmBox Premium a Nick Junior

5. prosinec 2018

Předplatitel HBO získá díky platformě fungující v rámci největší IPTV služby přístup k nepřebernému množství filmů a seriálů.

V souvislosti s nadcházejícími vánočními svátky si společnost O2 Czech Republic, jejíž IPTV platforma O2TV registruje již přes 300 tisíc zákazníků, připravila pro své klienty několik novinek. Tou nejdůležitější je vytvoření sekce HBO Kids v rámci videotéky HBO OD. Ta nyní slibuje ještě více filmů a seriálů a pochopitelně i sledování obsahu ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). HBO OD a HBO OD Kids má speciální záložku v kategorii Archiv.

„Sekce HBO Kids nabídne nejen oblíbené seriály, jako je Bořek stavitel, Prasátko Peppa, ale také dětské hollywoodské filmy z produkce studia Walt Disney,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2TV, a doplnila: „Zákazníci se nemusejí obávat, že by kvůli vánočnímu shonu některý svůj zamilovaný snímek propásli, naopak si jej mohou pustit kdykoliv. Ať už jde o aktuální hollywoodské trháky, nebo o stále více oblíbené seriálové maratony.“

Novinek se dočká i O2 Videotéka, která ovšem funguje jako samostatná placená služba a od samotné O2TV funguje jako nezávislá platforma. Kategorii „Vánoční“ najdou zákazníci v Moje menu v sekci „Chci se dívat“, kde budou zařazeny filmy, pohádky a programy s vánoční tematikou. Až do 6. ledna 2019 najdou klienti v O2 Videotéce hned 30 vánočních filmů a pohádek. Pro klienty z balíčkem O2TV M je připraveno volné vysílání stanic FilmBox Premium a Nick Junior.

autor: lukpo
Spustit audio

Související