Veřejnoprávní stanice Radio Swiss Jazz s vlastní aplikací v chytrých televizorech LG

25. červen 2020

Aplikace Radio Swiss Jazz je de facto překlopenou verzi portálu, který je k dispozici na adrese http://www.radioswissjazz.ch/. Ten je další cestou, jak se k vysílání oblíbeného tematického kanálu dostat.

Švýcarský veřejnoprávní rozhlas SRG SSR spustil tento týden zcela novou aplikaci pro chytré televizory, tedy přijímače, které jsou připojené k internetu. Určena je pro tematickou stanici Radio Swiss Jazz, kterou mohou terestricky poslouchat posluchači ve Švýcarsku exkluzivně pouze na platformě DAB+. Aplikace je k dispozici pochopitelně i jazzovým posluchačům v České republice. Stáhnout si ji mohou zdarma a placený není ani samotný on-line poslech.

Aplikace Radio Swiss Jazz je de facto překlopenou verzi portálu, který je k dispozici na adrese http://www.radioswissjazz.ch/. Ten je další cestou, jak se k vysílání oblíbeného tematického kanálu dostat. Velmi jednoduchý, ale zároveň graficky velmi přívětivý portál nabízí náhled právě hrané skladby, dále interpreta a název samotné písničky. Jde o určitou formu vizuálního rádia, které u svých stanic využívá například i Český rozhlas. Služba je dostupná díky HbbTV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související