VIDEO: Neplacený dokumentární kanál N24 Doku spustil promo smyčku

4. srpen 2016

Jde o další fází vedoucí ke spuštění ostrého vysílání. Jeho termín už provozovatel kanálu prozrazuje na konci upoutávky. Stane se tak v sobotu 17. září.

Německá dokumentární stanice N24 Doku, která bude šířena na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, jako nekódovaný kanál, spustila promo smyčku. V rámci ní je možné vidět ukázky pořadů, které bude tento program vysílat včetně konkrétních názvů. Na pozici N24 Doku byla doposud šířena pouze animovaná obrazovka s kosmonautem ve vesmírném prostoru, který se pohyboval nedaleko kosmické lodě. Na první pohled však obraz působil pouze staticky.

Spuštění promo smyčky je další fází na spuštění ostrého vysílání. Jeho termín už provozovatel kanálu prozrazuje na konci upoutávky. Stane se tak v sobotu 17. září. N24 Doku bude sesterským kanálem zpravodajské televize N24, jejímž provozovatelem je společnost WeltN24 GmbH. Oba programy jsou k dispozici na satelitní pozici 19,2 stupně východně bez nutnosti použití dekódovací karty a jejich příjem je možný i na území České republiky a Slovenska. N24 vysílá také ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), avšak tento signál je kryptován a dostupný pouze na kartách služby HD+.

autor: lukpo
Spustit audio