VIDEO: O2TV Tenis odstartuje přesně za měsíc, podívejte se na její promo

2. prosinec 2016

V průběhu prvního měsíce vysílání plánuje stanice nabídnout mimo jiné šest turnajů WTA, tři turnaje ATP a Grand slam Australian Open.

Na 2. ledna 2017, tedy přesně za měsíc, stanovila společnost O2 Czech Republic start svého dalšího exkluzivního tematického kanálu O2TV Tenis. Exkluzivita spočívá v tom, že stanice nebude k dispozici klientům žádného jiného operátora. Program tedy bude fungovat na stejném modelu jako ostatní kanály O2TV Sport, případně i konkurenční televize Digi Sport satelitní služby Digi TV nebo internetové platformy Digi2GO od Digi Czech Republic.

V průběhu prvního měsíce vysílání plánuje stanice nabídnout mimo jiné šest turnajů WTA, tři turnaje ATP a Grand slam Australian Open. Všechny přenosy budou mít k dispozici s funkcí multidimenze a možností zvolit si vybraný zápas. Nabídku kanálu O2TV Sport, O2TV Fotbal a O2TV Tenis plánuje doplnit v průběhu roku 2017 operátor ještě stanicí O2TV Hokej. Exkluzivním sportovním kanálům operátora O2TV šéfuje Marek Kindernay, zakladatel a dlouholetý šéf stanice Nova Sport, který skupinu Nova opustil na konci března 2014.

autor: lukpo
Spustit audio