VIDEO: Prima spustila na Slovensku televizi Prima Plus, jako první nasadila reklamu

23. leden 2017

„V prvním roce se na kanálu Prima Plus zaměřujeme na osvědčené seriálové formáty i zábavná show,“ slibuje provozovatel programu, společnost FTV Prima.

Společnost FTV Prima provozuje od dnešního dne na Slovensku první televizní program, placenou Prima Plus. Stanice odstartovala v 13.07 a jako první mohli diváci vidět blok několika reklamních spotů. Oficiální start televize, tedy klasické vysílání, proběhlo přibližně ve 13.10 archivním pořadem Jak se staví sen s Pavlem Cejnarem. V současné době je stanice k dispozici u deseti operátorů (včetně Skylinku a Plustelky) a pokrývá okolo půl druhého milionu diváků.

„V prvním roce se na kanálu Prima Plus zaměřujeme na osvědčené seriálové formáty i zábavná show. Přichystáno máme také několik zajímavých novinek, kde navazujeme na naše nedělní detektivní pásmo, nebo představíme úplně nové prostředí. V případě úspěchu kanálu Prima Plus plánujeme v budoucnu program rozšířit i o akviziční formáty,“ uvedl při příležitosti startu stanice Marek Singer, generální ředitel FTV Prima. Diváci na Slovensku už mohou sledovat z České republiky lokalizované programy Barrandov Family a Nova International. Veřejnoprávní ČT šíří u našich východních sousedů v nezměněné podobě všechny kanály vyjma ČT Sport, kde uplatňuje geoblokaci.

autor: lukpo
Spustit audio