Videopůjčovna Novy bude mít upravené logo, zmizí z něj „rybí hlava“

4. říjen 2016

Česká komerční jednička přestala zveřejňovat přesná čísla počtu předplatitelů své videoslužby. Jejich množství se pohybuje dlouhodobě okolo třiceti tisíc.

Videopůjčovna společnosti CET 21, která je mimo jiné provozovatelem Televize Nova, bude mít od pondělí 10. října upravené logo. Zmizí z něj část, která připomíná rybí hlavu. Nova sice nikdy nekomentovala, co přidaný symbol u loga znamená, nicméně si lze odvodit, že šlo právě o tento prvek, který měl videoslužbu charakterizovat jako pomyslnou mrštnou štiku mezi ostatními portály tohoto typu. Voyo už bude jako logo používat pouze samotný název služby.

Nova přestala zveřejňovat přesná čísla počtu předplatitelů své videoslužby. Jejich množství se pohybuje dlouhodobě okolo třiceti tisíc. Tuto cifru potvrdil před necelými čtrnácti dny na setkání kabelových operátorů a placených stanic v Nymburce opět Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova. Voyo nabízí přístup ke kompletnímu obsahu původních pořadů české komerční jedničky, a to jak aktuální, tak i z dob minulých. Nabídka je dále doplněna o některé akviziční filmy a seriály. K dispozici je i streaming kanálů Novy s výjimkou stanice Smíchov. Voyo funguje na bázi měsíčního předplatného.

autor: lukpo
Spustit audio