Videotéka HBO GO přidala nové kategorie, divák má pocit většího výběru titulů

5. červen 2019

S novými sekcemi se mohli předplatitelé poprvé setkat v průběhu premiéry poslední řady fantasy seriálu Hra o trůny. Divák si má nyní obsah vybrat podle své nálady.

Společnost HBO Europe se v posledních týdnech snaží vylepšit a zviditelnit výběr titulů, které mají předplatitelé k dispozici v rámci videotéky HBO GO. Za tím účelem byly v této službě zavedeny nové kategorie, které rozšiřují výběr již v dlouhodobě nabízených položkách. V rámci hlavního menu jsou k dispozici nadále sekce Domů, Seriály, Filmy a Kids, stejně jako je výběr top titulů rolován pomocí velkých dlaždic hned pod ním.

V průběhu vysílání poslední řady seriálu Hra o trůny se zde objevila mimo jiné kategorie #ProTrůn a hned po skončení závěrečné epizody pak položka „Co sledovat po velkém finále seriálu Hra o trůny“. Zcela novými položkami jsou sekce, které jsou označeny celou větou. Je možné jmenovat mj. „Když nás zasáhne ztráta, nejprve odmítáme vidět pravdu. Tyto seriály vám pomůžou si ji přiznat.“ nebo „Máte pocit, že vzteky puknete? Tady je zuřivost barvitě vyjevená na obrazovce.“

V době psaní tohoto článku, nepočítáme-li kategorie svázané se seriálem Hra o trůny, naše redakce napočítala v HBO GO pět takových sekcí. Popis kategorií ale není úplně přesný. I když se v jejich označení hovoří vyloženě o seriálech, běžně jsou do nich umísťovány i filmy. Je to mimo jiné příklad kategorie „Potřebujete se vyplakat? Potok slz určitě spustíte seriály, které věrně zachycují těžkosti života.“ V nich jsou umístěny například i snímky Dunkerk, Tiché místo, Predátor: Evoluce, Země oceli nebo Válka světů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související