Videotéka HBO GO výrazně zlevnila, nová cena je výhodnější než novácké Voyo

25. září 2018

Provozovatel placené videotéky snížil její cenu v České republice o sedmdesát korun a tímto krokem si tak udržuje pozici jedné z nejatraktivnějších služeb tohoto typu na trhu.

Videotéka HBO GO ve verzi, kterou si je možné objednat bez nutnosti vázanosti na konkrétního operátora placené televize, snížila cenu měsíčního předplatného o téměř třetinu. Z původní ceny 199 Kč spadla na hodnotu o sedmdesát korun nižší. Snížení ceny se týká jak českého, tak i slovenského trhu. Na novinku upozornil portál Živé.sk. Redakce portálu Digitální rádio ohledně novinky oslovila přímo české zastoupení HBO, to ale nově nastavenou cenu nekomentovalo.

HBO GO díky nově nastavené cenové politice je nyní výhodnější než Voyo.cz, za kterým stojí mediální skupina Nova, a pochopitelně i americká on-line videopůjčovna Netflix. Oproti té ale zatím HBO GO nenabízí obsah ve 4K rozlišení. Společnost HBO Europe v rámci své videotéky nabízí akviziční filmy, seriály i původní tvorbu, zařazuje sem i některé starší snímky v tematických blocích. Předplatné u operátorů se nijak měnit nebude, protože tu zákazník platí zejména za kanály HBO a Cinemax.

autor: lukpo
Spustit audio

Související