Videotéka HBO GO zrušila jednu sekci, není to poprvé

10. květen 2017

Podobně jako například Google Movies má i HBO GO vlastní sekci věnovanou titulům studia Disney., kterých je aktuálně pětačtyřicet.

Placená videotéka HBO GO, jejímž provozovatelem je společnost HBO Europe, odstranila ze svého menu sekci „Pohodové seriály“. Není to přitom poprvé, kdy HBO takto v rámci jednotlivých kategorií zaexperimentovalo. V nedávné minulosti zde například byly k dispozici i kategorie „Seriály pro ni“ a „Seriály pro něho“. Jedna byla zaměřena obsahem speciálně na ženské a druhá na mužské publikum.

Přehled jednotlivých rubrik HBO GO se dlouhodobě nemění. V rámci on-line verze dostupné v internetových prohlížečích zde uživatelé najdou například kategorie Filmy (ty se dále dělí do řady sekcí), Seriály, Top týdne nebo Nedávno přidané. Podobně jako například Google Movies má i HBO GO vlastní sekci věnovanou titulům studia Disney., kterých je aktuálně pětačtyřicet. Nechybí zde například snímky jako Hledá se Dory, Ratatouille, Medvědí bratři, Lví král nebo Malá mořská víla. Hrané filmy zastupují mimo jiné Lovci pokladů.

autor: lukpo
Spustit audio