Vivid TV Europe v nabídce O2TV, stanice nahradila jeden z kanálů pro dospělé

3. říjen 2017

Při stanicích pro dospělé zaujala společnost O2 Czech Republic jasnou politiku. Zákazníkům jsou dostupné pouze v době od dvaadvaceti hodin do šesté ranní a není u nich k dispozici zpětné zhlédnutí.

O2TV, největší IPTV služba na trhu, provedla další úpravu nabídky. Změna se aktuálně týká programů pro dospělé diváky. Z nabídky byla vyřazena stanice Private TV, nově se zde naopak objevila placené televize Vivid TV Europe. Kanál je známý zejména zákazníkům největší satelitní platformy na trhu Skylink. Vivid TV Europe je dostupný na stejné programové pozici jako dříve Private TV, tedy 171.

Při stanicích pro dospělé zaujala společnost O2 Czech Republic jasnou politiku. Zákazníkům jsou dostupné pouze v době od dvaadvaceti hodin do šesté ranní a není u nich k dispozici zpětné zhlédnutí, takže si divák nemůže pořady přes den přehrát. Stanice jsou navíc chráněny (jako u ostatních operátorů) rodičovským zámkem. Kromě Vivid TV Europe má dospělé publikum v O2TV dále k dispozici stanice Hustler TV, Leo TV, Dorcel TV (a její verzi v HD kvalitě), Super One, Dusk TV a XMO (pro gay komunitu).

autor: lukpo
Spustit audio