Vodafone rozšířil nabídku kabelové televize o hudební stanici MTV Hits

25. květen 2020

Placená stanice zaměřená na aktuální hudební hity je k dispozici ve standardním rozlišení, protože v HD kvalitě doposud nevysílá. Programový průvodce EPG je standardní výbavou, zpětné zhlédnutí aktivní není.

Součástí programové nabídky kabelové televize Vodafone je od dnešního dne hudební stanice MTV Hits. Největší operátor svého druhu na trhu zařadil tento tematický kanál na pozici 106. Stanice je k dispozici zákazníkům ve standardním rozlišení obrazu s poměrem 720x576i. Stejně jako ostatní tematické kanály z rodiny MTV ani tento program v HD kvalitě prozatím nevysílá, Vodafone tudíž neměl na výběr, zdali klientům nabídne vyšší nebo nižší obrazovou kvalitu.

MTV Hits je stejně jako ostatní hudební programy k dispozici bez zpětného zhlédnutí (TV archivu), aktivní není ani timeshift – pohyb na časové ose. Jako standardní doplňková funkce byl naopak zařazen elektronický programový průvodce (EPG). Stanice MTV Hits doplnila v nabídce balíček tematických kanálů MTV Dance, MTV Rocks, VH1 a VH1 Classic. Poslední jmenovaná stanice je pravděpodobně poslední, která ještě vzhledem ke svému obsahu vysílá ve formátu 4:3. MTV Hits je od počátku také součástí Vodafone TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související