Vodafone spouští ve svých set-top boxech přístup k videotéce Netflix

18. srpen 2020

Netflix bude k dispozici všem klientům přibližně v horizontu jednoho týdne v kategorii Aplikace v rámci poslední aktualizace přijímače. Využívání Netflixu není vázáno smlouvou, první měsíc je služba pro nové předplatitele zdarma.

Vodafone nabídne jako první operátor na trhu svým zákazníkům v rámci vlastních set-top boxů přístup k on-line videotéce Netflix. Službu budou moci využívat všichni klienti, kteří si pořídili v tuto chvíli prozatím pouze internetovou nabídku Vodafone TV. Je tedy třeba nový set-top box s podporou rozlišení 4K/Ultra HD. Netflix bude k dispozici všem klientům přibližně v horizontu jednoho týdne v kategorii Aplikace v rámci poslední aktualizace přijímače. Využívání Netflixu není vázáno smlouvou, první měsíc je služba pro nové předplatitele zdarma.

„Dosud naše televize obsahovala přes 130 televizních kanálů, bohatou videotéku a nyní dál posiluje své postavení. Nově, díky našemu partnerství s Netflixem, získávají zákazníci další obrovské množství prvotřídního obsahu – vše přehledně na jednom místě. Tímto krokem Vodafone TV upevňuje své postavení jako nejlepší zábavní platforma pro rodiny. Je na místě připomenout, že skupina Vodafone už je druhým největším poskytovatelem placené televize v Evropě,“ uvedl Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Česká republika pro nefiremní zákazníky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související