Vodafone zpřístupnil videotéku HBO Max přímo přes set-top box

8. březen 2022

Zákazníci placené televizní služby operátora Vodafone mohou sledovat videotéku HBO Max, která dnes oficiálně odstartovala i v České republice, přímo přes svůj set-top box. Stejnojmenná aplikace se objevila v seznamu doplňku na třetí pozici a doplnila tak Netflix a Amazon Prime Video.

„Zákazníci Vodafonu budou automaticky se svými přihlašovacími údaji převedeni na HBO Max, nic se pro ně nemění – kromě toho, že si ve svých mobilních zařízeních a smart televizích budou muset stáhnout novou aplikaci. Jinak HBO Max nahrazuje HBO GO ve všech stávajících balíčcích, které Vodafone nabízí. To je konkrétně tarif Komplet a balíčky HBO a Superfilm. V tuto chvíli se nemění ani cena,“ uvedla za Vodafone Charlota Dědková.

Novější verze set-top boxu Vodafone, která na dálkovém ovladači obsahuje tlačítko HBO, umožní snadné spuštění videotéky jedním stisknutím. U operátorů zároveň prozatím nadále pokračuje i videotéka HBO OD. Tu mohou aktuálně využívat klienti O2 TV a Nej.cz. Do budoucna však její podpora bude ukončena. „O2 TV svým zákazníkům v nabídce aktuálně ponechá i HBO OD, které bude průběžně doplňováno o vybrané tituly HBO Max,“ doplnila mluvčí O2 Czech Republic Veronika Zachariášová.

autor: lukpo
Spustit audio

Související