Jak to bude s videotékou HBO Max u operátorů? Jasno má Skylink, T-Mobile TV, Nej.cz, Netbox i SledováníTV

11. únor 2022, aktualizováno

Společnost WarnerMedia představila v uplynulých dnech cenový model, na kterém bude fungovat nová videotéka HBO Max za podmínky, že si ji budou předplatitelé objednávat napřímo. Otázkou tak bylo, co se stane v případě, když je divák dosavadní služby HBO GO zároveň zákazníkem placené televize. A jasno už začíná být i v této kategorii.

Dobrou zprávou pro zákazníky placených televizí je skutečnost, že operátoři jim plánují nabídnout přístup k bohatší videotéce HBO Max za podmínek pro stávající platformu HBO GO. Společnost T-Mobile v rámci e-mailové kampaně ujistila klienty, že se pro ně nic nemění. Cena videotéky HBO Max tak zůstane stejná jako v případě HBO GO včetně přihlašovacích údajů. 8. března bude pouze nutné stáhnout novou aplikaci HBO Max.

Čtěte také

Stejný záměr potvrdil redakci portálu Digitální rádio také operátor Nej.cz, který taktéž provozuje online službu HBO OD. Její osud v současné době zatím nekomentuje. „Naši zákazníci budou mít možnost si službu pořídit jako součást balíčku kanálů HBO, HBO 2 a HBO 3, případně si ji dokoupit samostatně k internetu netbox,“ uvedl marketingový ředitel služby Lukáš Pazourek. Ani tady se podmínky služby HBO Max měnit nebudou.

„HBO Max budeme nabízet stejně jako HBO GO, tj. jako součást nejvyšších balíčků Prémium, Maxi a Maximální a také v rámci doplňkových balíčků: HBO + HBO Max a HBO MaxPack,“ sdělila naší redakci projektová manažerka SledováníTV Marie Indráková. Zákazníci však nebudou mít možnost koupit si čistě pouze HBO Max. Uživatelé, kteří již mají předplacenou službu HBO Go samostatně, si budou moci i nadále toto předplatné ponechat a využívat videotéku za stejnou cenu jako nyní, to je 149 Kč.

Čtěte také

„Informace pro zákazníky v rámci přechodu HBO GO na HBO Max v O2 TV se připravuje. V následujících dnech a týdnech (konec února, začátek března) budeme informovat stávající i potenciální zákazníky o tom, co je potřeba udělat – včetně stažení nové aplikace a procesu přihlášení tak, aby pro ně byl přechod co nejjednodušší. U HBO OD počítáme i nadále s obohacováním o obsah HBO Max, jako je tomu doposud,“ sdělila mluvčí O2 Veronika Zachariášová.

„Komunikaci připravujeme, zákazníci se vše dozvědí včas,“ reagoval v podobného duchu její kolega ze společnosti Vodafone Ondřej Luštinec. De facto totožná odpověď pak přišla i ze strany marketingového ředitele Telly Jana Schöppela. Zákazníky o tomto obchodním modelu plánuje firma informovat v následujících dnech. Závěrečnou dobrou zprávou nakonec je to, že nic se nebude měnit při migraci ani u operátora Skylink.

autor: lukpo
Spustit audio

Související