Výměna manželek pronikla do hybridního vysílání Novy

21. prosinec 2016

Aplikace jsou dostupné na satelitu Astra 3B a také prostřednictvím terestrického multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting.

Mediální skupina Nova připravila pro své televizní diváky další hybridní aplikaci. V kategorii Pořady se objevila Výměna manželek. Majitelé televizorů a set-top-boxů s podporou standardu HbbTV tu najdou informace z natáčení i zákulisí jednoho z nejpopulárnějších formátů, který se již natáčí řadu let. Jedná se de facto o překlopený zpravodajský servis z webů Novy doplněný grafikou a fotkami.

Své aplikace má v hybridním vysílání Novy také Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice, Tvoje tvář má známý hlas a česká verze kulinářské show Masterchef. Nova je de facto nyní jedinou televizní skupinou, která vyvinula vlastní aplikace pro konkrétní pořady. V minulosti je měla i Česká televize v případě taneční show StarDance a dočkaly se jich i významné sportovní události jako olympiáda, fotbalové Euro nebo MS v hokeji. Nejaktivnější je v současné době v oblasti HbbTV Prima, která má řadu aplikací pro svůj videoarchiv a prostor zde dává také inzerentům.

autor: lukpo
Spustit audio