Amazon si chce více zavázat zákazníky programu Prime, přidal jim miliony streamovaných skladeb

24. listopad 2022

Distribuce video i audio obsahu prostřednictvím streamovaných služeb se v posledních letech stalo naprostou samozřejmostí a získává čím dál tím více na důležitosti. Americká společnost Amazon v rámci konkurenčního boje přidala od listopadu zákazníkům programu Prime v ceně plný přístup ke katalogu své hudební knihovny Amazon Music.

„Rozšířili jsme náš hudební bonus pro členy Prime, abychom jim přinesli 100 milionů skladeb v režimu náhodného přehrávání, nejvíce dostupných podcastů bez reklam a funkce, které usnadňují objevování nového obsahu v aplikaci Amazon Music – to vše bez dalších nákladů. v rámci jejich členství,“ informovala společnost Amazon v tiskové zprávě.

Služba Amazon Music zavádí nové funkce a obsah bez reklam, aby vylepšila zážitek z poslechu pro členy Prime, a to včetně přístupu k úplnému katalogu hudby dostupné v režimu náhodného přehrávání, nejlepším dostupným podcastům bez reklam a funkcím, které je přinášejí. Pro uživatele Amazon Music je nyní snazší najít novou hudbu i pořady.

autor: lukpo
Spustit audio

Související