Američané posilují svůj vliv, zpravodajský kanál CBS News zpřístupnili také v Česku

24. červen 2020

Zpravodajskou stanici mají k dispozici zájemci například na operačním systému Android, Android TV, díky Chromecastu a v dohledné době také v chytrých televizích LG.

Společnost ViacomCBS expandovala se svou zpravodajskou aplikací CBS News mimo území Spojených států do téměř devadesáti zemí po celém světě. Vysílání americké tematické televize už je tak možné sledovat například v Argentině, Brazílii, Číne, Francii, Hong Kongu, Itálii, Mexiku, Peru, Jižní Koreji, Anglii nebo právě v České republice. Zpravodajská aplikace bude k dispozici na platformách Amazon Fire TV, Android TV, Android, Chromecast a LG Smart TV. Archiv CBS News je k dispozici také na YouTube.

„Vidíme celosvětovou poptávku po zpravodajství CBS News zejména o tématech a událostech, která mají globální dosah a týkají se všech, jako například pandemie COVID-19, politika, byznys, změna klimatu a další,“ uvedla Christy Tannerová působící jako Executive Vice President a General Manager CBS News Digital. „Lepší dostupnost aplikace CBSN pro různé platformy nám umožní doručit kvalitní podrobné zpravodajství o zásadních událostech většímu počtu diváků na mnoha místech po celém světě.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související