Antenne Bayern se proměnila v mediální skupinu, na německém trhu zastupuje silné značky

23. prosinec 2021

Stanice Antenne Bayern, Rock Antenne, Antenne NRW a Oldie Antenne jsou součástí Antenne Bayern Group, nově vzniklé mediální skupiny, která reflektuje dění uplynulých měsíců na německém rozhlasovém trhu a významné posilování role digitálního rádia DAB+.

„Díky Antenne Bayern Group se loučíme s poněkud těžkopádným pojmem „skupina společností“ a současným způsobem zdůrazňujeme, že všechny firmy, ale především náš tým, jsou vzájemně propojeny. Naše skupina se vyznačuje vášní, srdcem a duší a inovativním myšlením pro zvuk,“ vysvětlil při této příležitosti generální ředitel Felix Kovac.

Logo mediální skupiny Antenne Bayern Group

Nové logo mediální skupiny je charakterističtější a modernější než to předchozí. „To je důležité, protože vyvíjíme další nové audio nabídky od silné značky Antenne Bayern, až po naše nováčky Antenne NRW a Oldie Antenne“, řekl Raphael Doderer, vedoucí marketingu a komunikace. „Jsme hrdí na Antenne Bayern jako na původ naší současné skupiny a jako základ pro všechny značky, které budeme v budoucnu navrhovat,“ doplnil Doderer.

Spustit audio

Související