Antenne Bayern spustila očekávané rádio s kultovními hity, odstartovala Oldie Antenne

3. únor 2022

Bavorská rozhlasová skupina Antenne Bayern uvedla na německý trh od 1. února novou značku. V Hamburku, Severním Porýní-Vestfálsku a Sársku odstartovala Oldie Antenne, která plánuje expanzi i do DAB+ multiplexů v dalších spolkových zemích. Stanice je zaměřená na kultovní hity historie.

Oldie Antenne je další digitální značkou, kterou bude Antenne Bayern podporovat rozvoj digitálního vysílání DAB+. Stanice slibuje, že její posluchači ve vysílání uslyší milníky hudební historie, zejména pak tzv. goldies z období od 60. do 80. let s přesahem do předchozích dekád, tedy období 1950s a 1990s. Dá se předpokládat, že Oldie Antenne se pokusí o získání licence také v některém z chystaných DAB+ multiplexů v sousedním Sasku.

„Naši moderátoři milují a žijí legendární oldies od ABBY po Zappu. Hrajeme nezapomenutelné písně od Beatles, Elvise Presleyho, Bee Gees, Simona & Garfunkela, Rolling Stones, Tiny Turner, Diany Ross, Marvina Gaye, Queen, Arethy Franklin, Carpenters, Bena E. Kinga, Eltona Johna, Phila Collinse a mnoha dalších. Největší klasika pěti dekád se zárukou motta „To jsem neslyšel už věčnost!“,“ láká Oldie Antenne na svém webu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související