Bavorská stanice Rock Antenne spustila nový tematický stream Melodic Rock

4. listopad 2019

Melodic Rock zahraje skladby od osmdesátých let 20. století, jejichž cílem je v posluchači vyvolat pozitivní pocity a náladu. Nový okruh najdou zájemci pouze na internetu.

Bavorská rozhlasová stanice Rock Antenne, která je dobře známá majitelům digitálních rádií v dosahu tamních DAB+ multiplexů, zařadila do svého portfolia nový tematický stream Melodic Rock. Zájemcům je k dispozici on-line na webu http://www.rockantenne.de/, kde je zveřejněný také kompletní seznam skladeb. Nový stream Melodic Rock je určený všem, kteří se chtějí zaposlouchat do melodických kytarových rifů s velkým relaxačním potenciálem.

Melodic Rock zahraje skladby od osmdesátých let, jejichž cílem je v posluchači vyvolat pozitivní pocity a náladu. Mezi nimi mohou být například „Don´t Stop Believin‘“ od Journey, „Missing You“ od Johna Waiteho beo „These Dreams“ kapely Heart. Melodic Rock tematicky i strategicky zapadá do portfolia Rock Antenne a celá skupina tak posluchači nabízí programovou pestrost. Nová stanice podporuje i hlasovou asistentku Alexa.

autor: lukpo
Spustit audio

Související