Rozhlasová stanice Rock Antenne s vlastním rozhlasovým přijímačem značky PURE

27. srpen 2019

Všichni milovníci rockové hudby, kteří si tento tematický program oblíbili, tak mohou být jeho poslechu ještě blíž. PURE Midi BT DAB+ je pochopitelně laděný do barev rozhlasové stanice.

Rozhlasová stanice Rock Antenne se spojila s výrobcem digitálních přijímačů PURE a uvedla nový model Midi BT DAB+. Všichni milovníci rockové hudby, kteří si tento tematický program oblíbili, tak mohou být jeho poslechu ještě blíž. PURE Midi BT DAB+ je pochopitelně laděný do barev rozhlasové stanice. Jeho reproduktor je tak zcela modrý a disponuje také logem Rock Antenne. Displej ukazuje nejen název stanice, ale viditelně i přesný čas řízený signálem DAB+.

Ačkoliv Antenne Bayern, která rozhlasovou stanici provozuje, klade velký důraz nadále i na analogové vysílání VKV/FM, digitální rádio je důležitou součástí jejího distribučního mixu. DAB+ umožnil expandovat Rock Antenne do nových lokalit hned v několika spolkových zemích, a to nejen v Bavorsku, ale i Bádensku-Württembersku, Berlíně nebo Hesensku. V Hamburku dostala tato stanice dokonce vlastní regionální mutaci. Příjem skrze digitální platformy přináší Rock Antenne stovky tisíc denních posluchačů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související