Bezplatná streamingová služba Documentary+ dostala svůj vlastní kanál, nabízí ho platforma Plex

7. říjen 2021

Multimediální platforma Plex rozšířila v uplynulých dnech opět nabídku bezplatně šířených programů dostupných pro zájemce z České republiky. Za pozornost stojí zejména program Documentary+, který doposud fungoval jako samostatný videoportál.

Videoportál Documentary+ odstartoval začátkem letošního roku, konkrétně v únoru, a jeho cílem je nabízet zájemcům dokumenty z celého světa věnované různým tématům, a to zdarma. Rozšíření služby o lineární kanál ve spolupráci s tak silným hráčem jako je právě Plex je zcela logickou snahou o posílení této platformy. V České republice mají aktuálně uživatelé této multimediální služby k dispozici již téměř devadesát stanic různého zaměření.

Documentary+ není jedinou programovou nabídkou, kterou Plex v uplynulých dnech svým uživatelům přinesl. Dalšími dvěma zařazenými programy se staly Nosey escándalos a unVALEd Network. Diváci se tak mohou těšit ve španělské verzi například na Show Jerryho Springera. Spolu s přidáním programových novinek došlo i ke změně řazení některých kanálů a vyřazení dlouhodobě nefunkčního FashionBoxu a hudební stanice Latido.

autor: lukpo
Spustit audio

Související