Bezplatná televizní nabídka Rakuten TV se rozšiřuje o stanice Billboard, Latido Musíc a UZOO

27. listopad 2020

On-line služba Rakuten TV poprvé rozšířila nabídku bezplatně streamovaných programů. Potěší zejména hudební fanoušky, jedna z novinek je určena i domácím mazlíčkům. Službu je možné využívat jako součást stejnojmenné videotéky dostupné v chytrých televizorech.

Japonská společnost Rakuten rozšířila počet volně dostupných programů prostřednictvím své aplikace v chytrých televizorech. V nabídce Rakuten TV se nově objevily stanice Billboard, Latido Music a UZOO. V současné době je tak na této internetové platformě, která je součástí stejnojmenné on-line videopůjčovny, k dispozici již přes dvě desítky programů různých žánrů. Strategie společnosti Rakuten je tak jasná – nabídnout divákům co největší programovou pestrost. V nabídce jsou i stanice Euronews, Travelxp, Fuel TV a další.

Pro využívání služby stačí, aby měl zájemce nainstalovanou aplikaci Rakuten TV a jeho televizor byl připojený k internetu. Všechny televizní stanice jsou umístěné v nové kategorii „Free TV – Beta Version“. Z nováčků v nabídce je nejzajímavější stanice Billboard, která je svázaná se stejnojmenným americkým hudebním magazínem. Ze stejné žánrové kategorie je pak i stanice Latido Music. Ta cílí výhradně na fanoušky latinsko-americké scény. Program je šířen volně i na platformě Plex. UZOO osloví zejména milovníky domácích mazlíčků.

autor: lukpo
Spustit audio

Související