Brillux Radio součástí druhého celoplošného DAB+ multiplexu v Německu

12. květen 2022

Majitelé digitálních rozhlasových přijímačů s podporou technologie DAB+, kteří se nacházejí v dosahu signálu multiplexu Antenne Deutschland, si mohou naladit novou stanici Brillux Radio. Program nahradil tematický okruh Femotion Radio, který bude na této platformě k dispozici už pouze v Severním Porýní-Vestfálsku, nadále je ho možné naladit také online.

Brillux Radio odstartovalo v druhé celoplošné sítí Antenne Deutschland úderem šesté hodiny ranní pod stejnojmennou identifikací, zkrácený název je pak BX Radio. V tuto chvíli se vysílá v rámci zážehového režimu pouze proud hudby, klasický moderovaný program přijde na řadu později. K dispozici je už také online stream vysílání, díky kterému si je možné udělat obrázek o hudební složce. Přímý odkaz mohou získat zájemci zkopírováním tohoto odkazu.

Webové stránky programu jsou k dispozici na adrese: https://brillux.radio/. „S námi získáte veškeré informace o tématech souvisejících s rekonstrukcemi, renovacemi a redesignem. Bavíme se o tom, co vás zajímá – soukromě nebo pracovně,“ láká na svém webu na budoucí obsah vysílání provozovatel čtyřiadvacetihodinového tematického programu. Stanice má přidělený nové Service ID než její předchůdkyně, je třeba ji tedy znovu naladit.

autor: lukpo
Spustit audio

Související